Inquiry
Form loading...
03/03

tampilan produkproduk liyane

PRODUK HOT

Tampilan produk

BABAGAN AWAKE DHEWE
PROFIL PERUSAHAAN

Babagan awake dhewe

Tangshan Zhenxiang International Trade Co., Ltd.

Tangshan Zhenxiang International Trade Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Tianjin Zhenxiang Group. Tianjin Zhenxiang Group nandur modal luwih saka 700 yuta yuan, kanthi area konstruksi 62,839 meter persegi. A paten wis Applied kanggo. Kanthi pengalaman ekspor 19 taun, wis ngasilake lan ngrancang omah sing bisa dilipat kanggo luwih saka 50 negara, lan produke wis didol menyang luwih saka 300.000 pelanggan.
Waca liyane
65a8e91mia
126 +
700 yuta Yuan
11311 +
62.839 Meter persegi
3 +
19 Taun Pengalaman Ekspor
52500 +
Luwih saka 300.000 Pelanggan.
65a9df818e
65a9df8
65a9df8y4p
65a9df8blh

AYO STUDI KASUS POPULAR

PAWARTAKabar lan Informasi

Mbangun omah lan omah Kontainer ora luwih larang

2024-06-17

Mbangun omah minangka investasi sing penting, ing wektu lan dhuwit. Nanging, amarga opsi omah alternatif kaya omah kontaner kapal dadi luwih populer, akeh wong sing nganggep alternatif sing luwih murah. Omah-omah kontainer, digawe saka kontainer pengiriman sing wis diganti, entuk perhatian amarga keterjangkauan lan kelestarian. Ayo goleki potensial pengiriman omah kontainer minangka solusi omah sing murah.

Mbangun omah lan omah Kontainer ora luwih larang

Suwene bakal Expandable Tiny Homes tahan

2024-06-17

Omah cilik sing bisa ditambahi wis dadi pilihan omah sing populer kanggo wong-wong sing pengin gaya urip minimalis lan lestari. Omah-omah sing inovatif iki nawakake keluwesan ngembangake lan kontrak kanggo nyukupi kabutuhan sing ganti. Nanging, akeh wong sing kepengin weruh babagan umur dawa omah-omah cilik sing bisa ditambahi lan suwene bisa diarepake.

Suwene bakal Expandable Tiny Homes tahan

Omah Kontainer Lipat Dijual: Solusi Modern kanggo Urip Sustainable

2024-06-11

Ing taun-taun pungkasan, konsep urip lestari wis entuk daya tarik sing signifikan, kanthi luwih akeh wong sing golek solusi omah sing ramah lingkungan lan hemat biaya. Salah sawijining solusi inovatif sing wis nggawe ombak ing pasar real estate yaiku omah wadhah lipat. Omah modular iki nawakake gabungan fungsional, keterjangkauan, lan kelestarian sing unik, dadi pilihan sing menarik kanggo individu sing pengin ngetrapake gaya urip minimalis.

Omah Kontainer Lipat Dijual: Solusi Modern kanggo Urip Sustainable

Apa bedane omah modular lan omah prefabrikasi

2024-05-27

omah Modular lanomah prefabrikasi iku loro solusi inovatif ing industri construction, nawakake akeh keuntungan liwat tradisional situs-dibangun omah. Nalika istilah kasebut asring digunakake bebarengan, ana bedane beda antarane rong metode bangunan kasebut.

Apa bedane omah modular lan omah prefabrikasi

Apa nggunakake omah portabel

2024-05-15

Omah portabel, uga dikenal minangka omah cilik, wis entuk popularitas ing taun-taun pungkasan amarga keterjangkauan lan fleksibilitas. Omah sing kompak iki nawakake solusi omah sing larang regane kanggo individu lan kulawarga sing pengin nyuda utawa urip kanthi gaya urip sing luwih minimalis. Nanging kenapa kudu nimbang nggunakake omah portabel?

Apa nggunakake omah portabel

Munggah Omah Cilik: Tren Omah sing Tuwuh

2024-05-08

Panganggoneomah-omahé cilik (uga dikenal minangka omah mini utawa polong kantor) wis dadi populer ing taun-taun pungkasan. Struktur cilik lan kompak iki nawakake macem-macem kaluwihan lan bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan.

Munggah Omah Cilik: Tren Omah sing Tuwuh

Kok saiki tambah akeh sing milih omah cilik

2024-05-08

Ing masyarakat kontemporer, minangka urbanisasi akselerasi lan masalah lingkungan dadi luwih pocapan, wong tambah akeh ngowahi menyang prasaja, luwih ramah lingkungan, lan biaya-efektif opsi omah. Ing tren iki, omah-omah cilik wis muncul minangka pilihan omah sing paling disenengi, nggumunake kanthi pesona lan kepraktisan sing unik.

Kok saiki tambah akeh sing milih omah cilik

20ft omah kontaner expandable kang piranti bisa diatur nang

2024-05-06

Ing dunyo arsitektur modern lan solusi urip sustainable, house wadhah expandable 20ft stands metu minangka mercusuar inovasi lan adaptasi. Nggabungake kekokohan wadhah pengiriman kanthi desain sing apik, struktur kasebut menehi solusi serbaguna kanggo macem-macem kabutuhan omah, saka papan perlindungan sementara nganti omah permanen, kantor, lan uga ruang komersial.

20ft omah kontaner expandable kang piranti bisa diatur nang

Apa kaluwihan saka omah wadhah Lipat

2024-05-06

Ing jagad saiki, panjaluk omah saya tambah akeh, dene kabutuhan kelestarian lan keluwesan saya tambah akeh. Ing konteks iki, omah wadhah lipat wis muncul minangka solusi omah sing inovatif, nggabungake macem-macem kaluwihan kayata ramah lingkungan, efektifitas biaya, lan keluwesan.

Apa kaluwihan saka omah wadhah Lipat

Njelajah Rute Maritim: Mundhak lan Dampak Kontainer Pengiriman Maritim

2024-04-25

Kanthi pangembangan lan ekspansi perdagangan global sing terus-terusan, transportasi maritim nduweni peran penting minangka salah sawijining cara transportasi perdagangan utama ing donya. Ing proses iki, munggah teknologi wadhah kapal maritim dianggep minangka revolusi ing sajarah perdagangan. Artikel iki bakal njlèntrèhaké munculé, pangembangan, lan impact saka wadhah kapal maritim ing perdagangan global lan ekonomi.

Njelajah Rute Maritim: Mundhak lan Dampak Kontainer Pengiriman Maritim
0102030405060708091011121314151617181920rong puluh sijirong puluh lorotelulikurpatlikur25262728

Napa diarani Kantor Portabel

2024-06-17

Kantor portabel minangka solusi sing trep lan fleksibel kanggo para profesional sing kudu kerja ing perjalanan. Biasane kalebu laptop, smartphone, lan alat penting liyane sing ngidini individu bisa kerja saka ngendi wae. Nanging kok diarani kantor portabel?

Napa diarani Kantor Portabel

Apa trailer padha karo karavan?

31-05-2024

Nalika nerangake omah seluler, istilah "trailer" lan "karavan" asring digunakake bebarengan, sing nyebabake kebingungan babagan apa sing diarani bab sing padha. Kasunyatane, nalika loro-lorone minangka jinis kendaraan rekreasi (RV) sing digunakake kanggo lelungan lan urip sauntara, ana sawetara prabédan utama ing antarane.

Apa trailer padha karo karavan?

Apa aku kudu mbayar manungsa waé kanggo nalika tuku RV a

2024-05-27

Nalika arep tuku RV, ana sawetara faktor penting sing kudu ditimbang, utamane nalika ndeleng trailer lelungan. Trailer lelungan minangka pilihan populer kanggo akeh penggemar RV amarga serba guna lan kepenak. Nanging, sadurunge tuku, ana sawetara perkara penting sing kudu digatekake nalika tuku trailer lelungan.

 

Apa aku kudu mbayar manungsa waé kanggo nalika tuku RV a

Carane tuku omah prefabrikasi sing murah

2024-05-27

Apa sampeyan ngimpi duwe omah cilik nanging kuwatir babagan biaya? Mbangun omah cilik sing murah ora mung bisa, nanging uga bisa dadi proyek sing bermanfaat lan kepenak. Kanthi popularitas omah-omahé cilik lan omah mini sing saya mundhak, luwih akeh wong sing golek cara sing terjangkau kanggo nggawe ruang urip sing nyaman lan lestari. Yen sampeyan siyap njupuk kabisat menyang omah cilik, ana sawetara tips babagan carane mbangun omah cilik sing murah.

 

Carane tuku omah prefabrikasi sing murah

Apa kira-kira biaya kanggo tuku omah prefabrikasi cilik

2024-05-15

Ing taun-taun pungkasan, konsep ngirim omah kontainer lan omah cilik sing adhem wis entuk daya tarik gedhe ing pasar real estate. Ruang urip sing inovatif lan lestari iki njupuk imajinasi wong sing golek solusi omah sing terjangkau lan ramah lingkungan. Daya tarik omah kontaner lan omah cilik sing keren yaiku desain unik, efektifitas biaya lan pengaruh lingkungan sing minimal.

Apa kira-kira biaya kanggo tuku omah prefabrikasi cilik

Apa keuntungan saka omah prefabricated kanggo pembangunan sustainable

2024-03-29

Uga dikenal minangka omah prefabrikasi, entuk popularitas minangka pilihan omah lestari sing nawakake akeh keuntungan lingkungan. Omah-omah kasebut dibangun ing papan ing lingkungan pabrik sing dikontrol nggunakake bahan sing ramah lingkungan lan sistem hemat energi, dadi pilihan sing apik kanggo para pemilik omah sing sadar lingkungan.

Apa keuntungan saka omah prefabricated kanggo pembangunan sustainable

Apa alasan kanggo popularitas omah prefabrikasi

2024-03-29

Omah prefab cendhak kanggo omah prefabrikasi, wis muncul minangka solusi omah modern lan efisien sing ngrevolusi industri konstruksi. Omah-omah kasebut dibangun ing papan ing lingkungan pabrik sing dikontrol, kanthi macem-macem komponen dipasang lan banjur diangkut menyang lokasi pungkasan kanggo instalasi.

Apa alasan kanggo popularitas omah prefabrikasi

Omah lipat ditrapake kanggo lapangan apa?

2024-03-29

Omah sing bisa dilipat wis berkembang saka ide konseptual dadi kasunyatan praktis, nawakake solusi omah sing serbaguna lan inovatif kanggo macem-macem aplikasi. Struktur kasebut, uga dikenal minangka omah sing bisa dilipat utawa portabel, wis ngalami kemajuan sing signifikan ing desain, bahan, lan teknologi kanggo nyukupi kabutuhan urip modern.

Omah lipat ditrapake kanggo lapangan apa?

Kepiye carane omah prefabrikasi bisa terjangkau

2024-03-29

Omah prefab sing terjangkau ngrevolusi pasar omah, menehi solusi praktis lan biaya-efektif kanggo permintaan omah sing akeh. Omah prefabrikasi iki, dibangun ing setelan pabrik sing dikontrol lan dipasang ing situs, nyedhiyakake alternatif sing efisien lan bisa disesuaikan kanggo metode konstruksi tradisional.

Kepiye carane omah prefabrikasi bisa terjangkau

Apa jenis wong omah-omah Cilik Cute kanggo manggon ing

2024-03-29

Omah-omah cilik sing lucu narik imajinasi kanthi eksterior sing nggumunake lan interior sing mulyo, mbuktekake manawa ruangan cilik bisa dadi apik lan fungsional. Omah-omah ukuran pint iki nawakake gabungan gaya, kenyamanan, lan kepraktisan sing nyenengake, dadi pilihan sing nyenengake kanggo wong-wong sing pengin gaya urip minimalis lan lestari.

Apa jenis wong omah-omah Cilik Cute kanggo manggon ing
0102030405060708091011121314151617181920rong puluh sijirong puluh lorotelulikurpatlikur25262728