Inquiry
Form loading...
03/03

tampilan produkleuwih produk

PRODUK HOT

Pintonan produk

TENTANG KAMI
PROFIL PERUSAHAAN

Tentang Kami

Tangshan Zhenxiang International Trade Co., Ltd.

Tangshan Zhenxiang International Trade Co., Ltd. nyaéta anak perusahaan ti Tianjin Zhenxiang Group. Tianjin Zhenxiang Grup investasi leuwih ti 700 juta yuan, kalawan aréa konstruksi 62.839 méter pasagi. A patén geus dilarapkeun pikeun. Kalawan 19 taun pangalaman ékspor, éta geus ngahasilkeun sarta dirancang imah foldable pikeun leuwih ti 50 nagara, sarta produk na geus dijual ka leuwih ti 300.000 konsumén.
MACA DEUI
65a8e91mia
126 +
700 Juta Yuan
11311 +
62.839 Méter pasagi
3 +
19 Taun Pangalaman Ékspor
52500 +
Langkung ti 300,000 Palanggan.
65a9df818e
65a9df8aeh
65a9df8y4p
65a9df8blh

Hayu urang diajar kasus populér

WARTANews Jeung Émbaran

Ngawangun bumi sareng bumi Wadah henteu langkung murah

2024-06-17

Ngawangun bumi mangrupikeun investasi anu penting, boh dina waktos sareng artos. Sanajan kitu, salaku pilihan perumahan alternatif kawas pengiriman barang imah wadahna jadi leuwih populér, loba jalma nu tempo alternatif leuwih ongkos-éféktif. Imah wadahna, didamel tina wadah pengiriman anu didamel deui, nampi perhatian pikeun mampuh sareng kelestarian. Hayu urang ngajalajah poténsi pangiriman imah wadahna salaku solusi perumahan ongkos-éféktif.

Ngawangun bumi sareng bumi Wadah henteu langkung murah

Sabaraha lami Homes Tiny Expandable bakal tahan

2024-06-17

Imah leutik anu tiasa dilegakeun parantos janten pilihan perumahan anu populér pikeun anu milari gaya hirup minimalis sareng sustainable. Perumahan inovatif ieu nawiskeun kalenturan pikeun ngalegaan sareng ngontrak pikeun nyumponan kabutuhan parobihan pangeusina. Sanajan kitu, loba jalma heran ngeunaan umur panjang ieu imah leutik expandable sarta sabaraha lila maranéhna bisa diperkirakeun lepas.

Sabaraha lami Homes Tiny Expandable bakal tahan

Imah Wadah Lipat Dijual: Solusi Modern pikeun Hirup Sustainable

2024-06-11

Dina taun anyar, konsép hirup sustainable geus miboga traction signifikan, kalawan leuwih jalma néangan solusi perumahan ramah-eco jeung ongkos-éféktif. Salah sahiji solusi inovatif sapertos anu parantos ngadamel gelombang di pasar perumahan nyaéta imah wadahna tilepan. Imah modular ieu nawiskeun campuran fungsionalitas anu unik, mampuh, sareng kelestarian, ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pikeun individu anu hoyong nangkeup gaya hirup minimalis.

Imah Wadah Lipat Dijual: Solusi Modern pikeun Hirup Sustainable

Naon bédana antara imah modular jeung imah prefabricated

27-05-2024

Imah modular jeungimah prefabricated Éta duanana solusi inovatif dina industri konstruksi, nawiskeun seueur kauntungan pikeun bumi anu diwangun ku situs tradisional. Bari istilah ieu mindeng dipaké bulak balik, aya béda béda antara dua métode wangunan.

Naon bédana antara imah modular jeung imah prefabricated

Naha make imah portabel

2024-05-15

imah portabel, ogé katelah imah leutik, geus miboga popularitas di taun panganyarna alatan affordability jeung versatility maranéhanana. Perumahan kompak ieu nawiskeun solusi perumahan anu murah pikeun individu sareng kulawarga anu hoyong ngirangan atanapi hirup gaya hirup anu langkung minimalis. Tapi naha hiji kudu mertimbangkeun ngagunakeun imah portabel?

Naha make imah portabel

Kebangkitan Imah Leutik: Trend Perumahan Ngembang

2024-05-08

Mangpaat tinaimah leutik (ogé katelah imah mini atanapi polong kantor) janten beuki populer dina taun-taun ayeuna. Struktur leutik, kompak ieu nawiskeun sajumlah kaunggulan sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan.

Kebangkitan Imah Leutik: Trend Perumahan Ngembang

Naha beuki loba jalma anu milih imah leutik ayeuna

2024-05-08

Di masarakat kontemporer, sakumaha urbanisasi accelerates jeung isu lingkungan jadi leuwih jelas, jalma beuki ngarobah kana pilihan perumahan basajan, leuwih ramah lingkungan, jeung ongkos-éféktif. Dina trend ieu, imah leutik geus mecenghul salaku pilihan padumukan kacida ditéang-sanggeus, captivating kalawan pesona unik maranéhanana sarta practicality.

Naha beuki loba jalma anu milih imah leutik ayeuna

20ft imah wadahna expandable nu alat bisa ngonpigurasi jero

2024-05-06

Dina realm arsitektur modern jeung solusi hirup sustainable, imah wadahna expandable 20ft nangtung kaluar salaku mercusuar inovasi sarta adaptability. Ngagabungkeun kateguhan wadah pengiriman barang sareng desain anu séhat, struktur ieu nawiskeun solusi anu serbaguna pikeun sagala rupa kabutuhan perumahan, ti tempat panyumputan samentawis ka tempat tinggal permanén, kantor, sareng bahkan rohangan komérsial.

20ft imah wadahna expandable nu alat bisa ngonpigurasi jero

Naon kaunggulan tina Lipat imah wadahna

2024-05-06

Di dunya ayeuna, paménta pikeun perumahan terus ningkat, sedengkeun kabutuhan pikeun kelestarian sareng kalenturan janten langkung menonjol. Dina konteks ieu, imah wadahna tilepan geus mecenghul salaku solusi perumahan inovatif, ngagabungkeun sababaraha kaunggulan kayaning ramah lingkungan, ongkos-efektivitas, sarta kalenturan.

Naon kaunggulan tina Lipat imah wadahna

Ngajalajah Rute Maritim: Kebangkitan sareng Dampak Wadah Pengiriman Maritim

2024-04-25

Kalayan ngembangkeun sareng ékspansi perdagangan global anu terus-terusan, transportasi maritim maénkeun peran anu penting salaku salah sahiji metode transportasi perdagangan utama di dunya. Dina prosés ieu, kebangkitan téknologi wadah pengiriman barang maritim dianggap salaku révolusi dina sajarah perdagangan. Tulisan ieu bakal ngajalajah mecenghulna, pamekaran, sareng dampak wadah pengiriman maritim dina perdagangan global sareng ékonomi.

Ngajalajah Rute Maritim: Kebangkitan sareng Dampak Wadah Pengiriman Maritim
0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hijiduapuluh duadua puluh tiludua puluh opat25262728

Naha disebut Kantor Portabel

2024-06-17

Kantor portabel mangrupikeun solusi anu gampang sareng fleksibel pikeun para profesional anu kedah damel dina perjalanan. Biasana kalebet laptop, smartphone, sareng alat penting sanés anu ngamungkinkeun individu damel ti mana waé. Tapi naha disebut kantor portabel?

Naha disebut Kantor Portabel

Naha trailer sarua jeung karavan?

2024-05-31

Lamun datang ka imah mobile, istilah "trailer" jeung "karavan" mindeng dipaké bulak balik, ngabalukarkeun kabingungan ngeunaan naha maranéhna nujul kana hal anu sarua. Dina kanyataanana, bari duanana mangrupakeun jenis kandaraan rekreasi (RVs) dipaké pikeun perjalanan jeung hirup samentara, aya sababaraha béda konci antara dua.

Naha trailer sarua jeung karavan?

Naon anu kuring kudu nengetan lamun meuli RV a

27-05-2024

Lamun datang ka purchasing hiji RV, aya sababaraha faktor penting mertimbangkeun, utamana lamun nempo trailer perjalanan. Gandeng perjalanan mangrupakeun pilihan populér pikeun loba peminat RV alatan versatility sarta genah maranéhna. Nanging, sateuacan ngagaleuh, aya sababaraha hal konci anu kedah diperhatoskeun nalika mésér trailer perjalanan.

 

Naon anu kuring kudu nengetan lamun meuli RV a

Kumaha meuli imah prefabricated mirah

27-05-2024

Naha anjeun ngimpi gaduh bumi alit anjeun nyalira tapi hariwang ngeunaan biaya? Ngawangun bumi leutik anu murah henteu ngan ukur mungkin, tapi ogé tiasa janten proyek anu pikaresepeun sareng minuhan. Kalayan popularitas naékna imah-imah leutik sareng imah mini, beuki seueur jalma anu milari cara anu hargana pikeun nyiptakeun rohangan hirup anu nyaman sareng lestari. Upami anjeun parantos siap nyandak kabisat kana kahirupan bumi alit, ieu sababaraha tip ngeunaan cara ngawangun bumi alit anu murah.

 

Kumaha meuli imah prefabricated mirah

Sabaraha biaya perkiraan meuli imah prefabricated leutik

2024-05-15

Dina taun-taun ayeuna, konsép pengiriman barang wadahna sareng bumi alit anu tiis parantos kéngingkeun daya tarik anu ageung di pasar perumahan. Ruang hirup anu inovatif sareng lestari ieu ngarebut imajinasi jalma anu milari solusi perumahan anu mampu milik sareng ramah lingkungan. Daya tarik imah wadahna pengiriman barang sareng imah alit anu tiis aya dina desain unikna, efektivitas biaya sareng dampak lingkungan minimal.

Sabaraha biaya perkiraan meuli imah prefabricated leutik

Naon mangpaat perumahan prefabricated pikeun pangwangunan sustainable

29-03-2024

Ogé kawanoh salaku imah prefabricated, anu gaining popularitas salaku pilihan perumahan sustainable nu nawarkeun loba mangpaat lingkungan. Imah-imah ieu diwangun di luar situs di lingkungan pabrik anu dikontrol nganggo bahan anu ramah lingkungan sareng sistem hémat énergi, ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pikeun anu gaduh bumi sadar lingkungan.

Naon mangpaat perumahan prefabricated pikeun pangwangunan sustainable

Naon alesan pikeun popularitas imah prefabricated

29-03-2024

Imah prefab pondok pikeun imah prefabricated, geus mecenghul salaku solusi perumahan modern jeung efisien anu revolutionizing industri konstruksi. Imah-imah ieu diwangun di luar situs di lingkungan pabrik anu dikontrol, kalayan sagala rupa komponén dirakit teras diangkut ka lokasi ahir pikeun instalasi.

Naon alesan pikeun popularitas imah prefabricated

Lapang naon imah lipat dilarapkeun?

29-03-2024

Imah anu tiasa dilipat parantos mekar tina ideu konsép kana kanyataan praktis, nawiskeun solusi perumahan anu serbaguna sareng inovatif pikeun sababaraha aplikasi. Struktur ieu, ogé katelah imah anu bisa dilipat atanapi portabel, parantos ngalaman kamajuan anu signifikan dina desain, bahan, sareng téknologi pikeun nyumponan kabutuhan hirup modern.

Lapang naon imah lipat dilarapkeun?

Kumaha imah prefabricated bisa affordable

29-03-2024

Imah prefab anu mampuh ngarévolusi pasar perumahan, nawiskeun solusi praktis sareng biaya-éféktif pikeun paménta perumahan anu hargana. Ieu imah prefabricated, diwangun dina setélan pabrik dikawasa sarta dirakit dina situs, nyadiakeun alternatif efisien sarta customizable kana métode konstruksi tradisional.

Kumaha imah prefabricated bisa affordable

Naon jenis jalma anu Imut Leutik imah cicing di

29-03-2024

Imah-imah leutik anu lucu ngarebut imajinasi kalayan eksterior anu pikaresepeun sareng interior anu nyaman, ngabuktikeun yén rohangan alit tiasa pikaresepeun sareng fungsional. Tempat tinggal ukuran pint ieu nawiskeun campuran gaya, kanyamanan, sareng kapraktisan anu pikaresepeun, ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pikeun anu milari gaya hirup minimalis sareng sustainable.

Naon jenis jalma anu Imut Leutik imah cicing di
0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hijiduapuluh duadua puluh tiludua puluh opat25262728